Smuuk er en økologisk frisørsalon på Østerbro med en rolig og hyggelig atmosfære.

Vi arbejder kun med økologiske og miljøvenlige produkter, der er godkendte til Grøn Salon. På den måde passer vi godt på dig, miljøet og os selv.

Hos os får du en personlig og professionel behandling, og vi tager os god tid til dig. Vi vejleder om trends, styling, produkter og hårpleje, og vi lytter til dine ønsker og behov.

For at kunne rådgive dig om de nyeste trends inden for hårmode, holder vi os opdaterede, og vi deltager også løbende i kurser i Danmark og i udlandet.

 

Hos os får du tilbudt økologisk te fra blandt andet Pukka og økologisk kaffe fra Peter Larsen.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Smuuk.

MIKA – frisør, makeup artist og ejer af Smuuk

Siden 2015 har jeg været ejer af Smuuk. I 2006 blev jeg færdiguddannet på Københavns Frisørskole. Herefter har jeg arbejdet som frisør i forskellige saloner, indtil jeg blev selvstændig. For at holde mig up to date med de nyeste styles og trends, deltager jeg i kurser i ind- og udland. Jeg har tidligere arbejdet backstage på shows og undervist elever på frisørskolen, Art of Style.

I 2011 blev jeg uddannet makeupartist, og med mig har jeg mange års erfaring med at lægge makeup til bryllupper, fester og konfirmationer.

mika

MILKA – selvstændig frisør og makeup artist

I 2018 blev jeg selvstændig frisør hos Smuuk. Jeg er uddannet på Københavns Frisørskole i 2006, og siden da har jeg blandt andet arbejdet som topstylist hos CHA CHA CHA og Zenz. Jeg deltager løbende i kurser om klip, farve og styling.

Jeg er også uddannet makeup artist og har arbejdet   backstage på flere modeshows og koncerter.